Crematorium de Omarming in Zutphen

zorg vanuit het hart.

Een sfeervolle plek op een unieke locatie vlakbij de begraafplaats. Met ruimte voor een persoonlijk laatste afscheid van een dierbare overledene.

Crematorium de Omarming ademt de sfeer van de menselijke maat. Naast de zakelijk technische kant van het vak, vormt het menselijke aspect hun drijfveer. Dienstverlening rondom het laatste afscheid met zorg, betrokkenheid en gevoel. Zeven dagen per week full-service. Alles onder één dak.

Er zijn opbaarmogelijkheden voor het afscheid, zowel voor kinderen als volwassenen. Tevens is er ruimte voor afscheidsdiensten en condoleancemogelijkheden voor grote bijeenkomsten, maar ook voor een intiem gezelschap.

Graag informeer ik u over mogelijkheden op maat en over persoonlijke nagedachtenisvormen. Voor informatie kunt u mij altijd bellen.

Crematorium Zutphen. Marion Polman Uitvaart
Crematorium Zutphen. Marion Polman Uitvaart

Crematorium Hart van Berkelland in Haarlo

zorg vanuit het hart.

Naast de authentieke gebouwen is Crematorium Hart van Berkelland gebouwd. Een eigentijds crematorium waar u terecht kunt voor de crematie van de overleden en alles wat daarbij komt kijken.

Betrokkenheid, gevoel en zorg vanuit het hart kenmerken onze dienstverlening rondom het laatste afscheid. Zeven dagen per week full-service samenwerking met Marion Polman Uitvaartbegeleiding. Alles onder één dak.

We heten u welkom in het crematorium en laten u via deze site kennismaken met de mogelijkheden rondom het afscheid, zowel voor kinderen als volwassenen; wat betreft opbaren, afscheidsdiensten en condoleance. Voor grote bijeenkomsten, maar ook voor een intiem gezelschap. Om u een indruk te geven kunt u op de link klikken voor een virtuele tour.

Graag informeer ik u over mogelijkheden op maat en over persoonlijke nagedachtenisvormen. Voor informatie kunt u mij altijd bellen.

Crematorium Zutphen. Marion Polman Uitvaart
Crematorium Zutphen. Marion Polman Uitvaart

2e Prijs

Marion wint 2e prijs.

Heel trots ben ik op feit dat ik januari 2014 op de 2e plaats ben geeindigd bij de verkiezing van de ‘dienstverlener van het jaar’ welke door het crematorium te Zutphen - de Omarming – werd georganiseerd en waar zo’n 80 uitvaartondernemers beoordeeld werden op hun dienstverlening.

Als kleine en volledig zelfstandig werkend uitvaart-onderneemster ben ik vooral trots op mijn 2e plaats omdat deze erkenning komt van een professionele en onafhankelijke partij met veel ervaring in de uitvaartbranche.

Regelmatig ontvang ik een kaartje of email van mijn families waarin zij hun waardering uitspreken voor mijn manier van werken, maar omdat ik dit toch als iets prive beschouw heb ik me er altijd van onthouden deze reacties op mijn site te zetten.

Ook in de omgeving

Deventer - Doetinchem - Haarlo - Dieren

Niet alleen Zutphen beschikt over een modern crematorium. Regelmatig maak ik ook gebruik van crematoria in omliggende plaatsen.

  • Deventer - Schalkhaar - Steenbrugge
  • Doetinchem - Slangenburg
  • Haarlo - Hart van Berkelland
  • Dieren - Crematorium Dieren

Ook deze crematoria beschikken over de modernste faciliteiten en verlenen een goede service.

Ook in crematoria buiten mijn werkgebied kan ik terecht, in het gehele land.

De plechtigheid

Geheel naar eigen inzicht

De dienst kunt u in overleg met mij geheel naar eigen inzicht samenstellen. Marion zorgt ervoor dat alles loopt zoals u dat wenst en zal u bijstaan daar waar nodig. Uw eigen muziek, uw eigen powerpoint, uw eigen sprekers, uw eigen waardevolle herinnneringen kunnen de dienst een mooi persoonlijk karakter geven. Marion zorgt hiervoor.

Condoleance

Doe het op uw eigen manier.

Als u een condoleance wilt houden om familie, vrienden en kennissen afscheid te laten nemen kunt u dit vooraf bijvoorbeeld bij de overledene thuis doen of na de uitvaartplechtigheid elders bij een gelegenheid waar u goede herinneringen aan heeft. Het kan natuurlijk ook bij het crematorium waar de dienst plaats vindt. Eigenlijk geldt ook hier: alles is mogelijk.

Asbestemming

Na een maand kunt u hierover beschikken.

Na een maand kunt u beschikken over de as van de overledene. Er zijn vele mogelijkheden om hiermee om te gaan. Er zijn vele urnen in vele uitvoering en prijzen. Je kunt de as verwerken in sieraden, het kan bijgezet worden, het kan uitgestrooit worden op een plek die de overleden dierbaar was. Marion kan u hierover adviseren en begeleiden.